Dojon säännöt

Tule treeneihin vain täysin terveenä.
Harjoituksiin tullaan harjoittelemaan, eikä häiritsemään toisten harjoittelua. Dojolla on noudatettava valmentajan ohjeita. Jos joku käyttäytyy toisin, on valmentajalla oikeus poistaa hänet dojolta.
Kumarretaan dojolle tultaessa ja poistuessa.
Pese kädet ja jalat ennen harjoituksia sekä harjoitusten jälkeen. Pidä sormen ja varpaiden kynnet puhtaina ja lyhyinä turvallisuussyistä.
Pitkät hiukset tulee sitoa taakse. Poistetaan kellot, korut ja sormukset turvallisuussyistä. Mitään arvoesineitä ei suositella jättämään pukuhuoneisiin, voit tuoda arvoesineet dojon reunalle. Puhelimet pitää laittaa äänettömälle.
Jos saavut harjoituksiin myöhässä, odota rauhassa ja häiritsemättä harjoituksia kunnes valmentaja antaa sinulle luvan osallistua harjoituksiin. Luvan saatuasi, kumarra valmentajalle ja liity harjoituksiin.
Jos sinun pitää poistua kesken harjoitusten, pyydä poistumiseen aina lupa harjoitusten vetäjältä.
Kaikkien on omalta osaltaan pidettävä dojo ja pukutilat siisteinä. Jos käytät dojon harjoitusvälineitä, muista viedä harjoitusvälineet siististi niiden oikealle paikalle käytön jälkeen.
Muista, että olet vastuussa parisi turvallisuudesta paritekniikoita tehdessä. Turvallisuus ennen kaikkea!
Harrastaja osoittaa sekä dojolla, että ulkopuolella asiallista ja kohteliasta käytöstä.
Älä koskaan käytä sinulle opetettuja taitoja ketään vastaan, paitsi puolustaaksesi itseäsi tai muita äärimmäisen vaaran tai provosoimattoman hyökkäyksen yhteydessä.