BJJ

BJJ lajina

Brasilialainen ju-jutsu eli BJJ on brasilialaisten Carlos ja Hélio Gracien perinteisten japanilaisten jujutsu- ja judotekniikoiden pohjalta kehittämä kamppailu- ja itsepuolustuslaji.

Brasilialainen jujutsu painottuu erilaisiin maassa käytäviin kamppailutekniikoihin. Tyypillisessä ottelutilanteessa vastustaja pyritään viemään mahdollisimman pian maahan, jossa ottelu lopetetaan lukolla tai kuristuksella.

BJJ Kokkolassa

Kokkolassa BJJ:tä on harrastettu vuodesta 2016 alkaen. Tuoreudestaan huolimatta laji on koukuttanut jo useita kymmeniä harrastajia ja suosio onkin kovassa kasvussa. Harjoitukset soveltuvat kaikille – sukupuoleen tai fyysiseen kuntoon katsomatta. Harjoituksissa on todella tekemisen meininkiä ja tunnelma on avoin ja ystävällinen.

Aloita elämäsi kuntoremontti ja varaa vuorosi seuraavalta peruskurssilta tai tule ilmaiselle tutustumiskerralle salillemme.

Peruskurssin pituus on noin 2kk ja sen hinta on 100€. Hinta sisältää jäsenmaksun sekä peruskurssin jälkeiset harjoitukset jatkavien ryhmässä koko kauden ajan. Harjoitukset ovat kaksi kertaa viikossa ja tarkemmat harjoitusajat vahvistuvat aina ennen seuraavan peruskurssin alkua.

BJJ harjoitusajat

BJJ värivyöt

Tiistai 19:30-21:00
(Martial Arts Center)

Torstai 18:00-19:30
(Martial Arts Center)

No-Gi BJJ

Perjantai 19:15-20:45
(Martial Arts Center)

Randori (sparri)

Sunnuntai 16:30-18:00
(Martial Arts Center)

BJJ valmentajat

Avatar

Niko Koivisto

Valmentaja

musta vyö
Avatar

Tomas Ahlstrand

Valmentaja

musta vyö
Avatar

Miika Välimäki

Valmentaja

ruskea vyö
Avatar

Endre Prágai

Valmentaja

ruskea vyö
Avatar

Markus Nordbäck

Valmentaja

purppura vyö
Avatar

Niko Hartikainen

Valmentaja

purppura vyö

BJJ harrastajille

Liitto: Suomen Brasilialaisen Ju-Jutsun Liitto

Kokkolan Budolla on käytössä Suomisport, josta harrastajat saavat ostettua lisenssit ja vakuutukset.